Cezar Dresing
Ukoliko želite da napravite Cezar Salatu, nemoguće je napraviti bez Cezar Dresinga. Dosta ljudi misli da se ovaj preliv koristi samo za Cezar Salatu, međutim ovaj preliv se može kombinovati i uz druga jela - kao marinada za meso, kao dresing za pastu ili krompir salatu, može se mazati na hleb za sendvič ili hamburger lepinju,.. Istražite nove ukuse i pišite nam neke vaše ukunse kombinacije.
Sastojci:
- 200g Majoneza
- 20g Senfa
- 20g Kiselih krastavaca
- 20g Parmezana
Recept za 4 osobe
Prikaži recept za osobe
Kalorije:
Recept
Korak 1:
Pripremiti aparaturu – Jedna žica za mešanje, posuda u kojoj će se mešati sastojci, jedna renda ili nož za kiseli krastavac
Korak 2:
Izrendati kiseli krastavac na sitno.
Korak 3:
Pomešati sve sastojke zajedno sa kiselim krastavcima.
Korak 4:
Dresing sastaviti žicom da bude kremast, bez grmuljica.
Korak 5:
Ukoliko skladištite dresing, čuvati ga u zatvorenoj posudi u frižideru.
Prijatno!
Video Recept
Ko je patentirao Cezar Dresing?
Porodica Cardini se preselila iz Meksičkog grada Tijuana u Los Anđeles i tamo su 1948. godine su patentirali čuveni preliv za salatu - Cezar dresing.
Nema utisaka o ovom receptu. Budite prvi koji će napisati svoje misljenje.