Grilovani Pileći Batak u Tiganju


Kada je u pitanju izbor mesa za ručak, mnogi vole grilovani pileći batak. Jedini razlog zbog kojeg ljudi izbegavaju ovakvu pripremu bataka je odkoštavanje (odvajanje mesa od kosti). U našem video receptu možete videti kako se batak odvaja od kosti. Ukoliko nemate vremena za otkoštavanje ili vam je komplikovano, možete kupiti batak bez kostiju. Ispratite naš recept i pripremite ukusne batake za porodični ručak. Prijatno.








Sastojci:
- 1kg Pilećih bataka
- Ulje
- So/Biber po ukusu
Recept za 4 osobe
Prikaži recept za osobe
Kalorije:




Recept
Korak 1:
Priprema aparature:
– Tiganj
– Hvataljka za meso (ili viljuška)
– Tanjir sa ubrusom
– Daska za sečenje
– Nož
Pripema sastojaka:
Korak 2:
Odvojiti batak od kosti i iseći hrskavicu.
Pečenje Pilećeg Bataka:
Korak 3:
Ugrejati ulje u tiganju.
Korak 4:
Peći svaku stranu oko 10 minuta (paziti da se batak ne presuši).
Korak 5:
Začiniti sa solju i biberom. Možete dodati još neki začin koji volite.
Korak 6:
Izvaditi batak na tanjir sa ubrusom, da bi ubrus upio višak ulja. (možete poklopiti ovaj tanjir, da se batak ne bi ohladio)
Korak 7:
Manje od minute je potrebno da se batak ocedi, nakon toga ga možete servirati po želji.
Prijatno!!!
Video Recept
Da li znate da kokoške bolje vide od ljudi?
Mnogi veruju da kokoške imaju slab vid i da su daltonisti, ali u stvari kokoške bolje vide od ljudi. Imaju dobro organizovano oko sa pet tipova svetlosnih receptora, koji im omogućavaju da vide mnoge boje u bilo kom delu mrežnjače.
супер је